Вдосконалення взаємодії малих і крупних підприємств в промисловості - Ісаченко, Д.А. (Економічні інновації, 2009)
Розглянуто передумови економічної взаємодії малих і крупних підприємств, формування їх економічного симбіозу. Запропоновано підхід до оцінки синергетичного ефекту взаємодії суб’єктів такого симбіозу. Pre-conditions of economic co-operation of major concerns small and, and forming of their economic symbiosis, are considered. Offered approach to estimation of synergetion effect of co-operation of subjects of such symbiosis.