Друга Судацька міжнародна наукова конференція - Марголіна, І.Є. (Археологія, 2006)
13—16 вересня 2004 р. на базі відділу Національного заповідника «Софія Київська» — «Судацька фортеця» відбулася Друга Судацька міжнародна наукова конференція, присвячена, як і низка інших наукових та культурно-масових заходів, знаменній події — 70-річчю заснування Національного заповідника «Софія київська».