Виставка «Акерман — Очаків-2004» - Біляєва, С.О.; Іванченко, Л.І.; Кулаковська, Л.В.; Фіалко, О.Є. (Археологія, 2006)
12 травня 2005 р. у приміщенні Археологічного музею ІА НАН України відбулася презентація виставки «Акерман—Очаків-2004». Виставку організовано та проведено завдяки спільним зусиллям співробітників Інституту археології НАН України (Міжнародної Південної Середньовічної експедиції (керівник — к. і. н. С.О. Біляєва) та відділу «Археологічний музей» Інституту археології НАН України (завідувач — к. і. н. Л.В. Кулаковська)) та за сприяння і підтримки Посольства Республіки Туреччина в Україні.