Генинг В.Ф. Сарматская эпоха в Алфёльде (Среднее Подунавье в I—IV вв.) // Материалы I тыс. н. э. по археологии и истории Украины и Венгрии. — Киев: Наук. думка, 1996. — С. 4—43 - Іштванович, Е.; Кульчар, В. (Археологія, 2001)
Рецензується оглядова стаття В.Ф. Генінга про алфьольдських сарматів в українсько-угорській збірці. Автор рецензії стверджує, що на жаль, практично жодне з положень автора статті нині не може розглядатися як основа для подальших досліджень сарматської доби (ані Карпатського басейну, ані територій на схід від Карпат) та дезорієнтує читача, а також дивує рішення редакторів-упорядників вмістити в збірці працю двадцятирічної давності, яка була більш ніж дискусійна вже на час свого написання.