Міжнародний колоквіум «Кукутень — 120 років досліджень. Час підбивати підсумки» - Відейко, М.Ю. (Археологія, 2006)
21—24 жовтня 2004 р. у м. Пятра-Нямц (Румунія) відбувся міжнародний колоквіум «Кукутень — 120 років досліджень. Час підбивати підсумки».