Рец.: Л.І. Бабенко. Песочинский курганный могильник скифского времени - Гречко, Д.С. (Археологія, 2006)
Рецензія на книгу: Л.І. Бабенко. Песочинский курганный могильник скифского времени. Харьков: Издательский дом «Райдер», 2005. — 233 с.
Вихід у світ монографічного дослідження Л.І.
Бабенко — значна подія у вивченні пам’яток
скіфської доби Лісостепу Східної Європи. Нарешті яскраві матеріали Пісочинського некрополя
введено в широкий науковий обіг.