Алла Трохимівна Сміленко (Археологія, 2006)
22 вересня 2006 р. пішла з життя лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки, доктор історичних наук Алла Трохимівна Сміленко,
життєвий шлях якої нероздільно пов’язаний з
Інститутом археології НАН України.