Рец: Heinz Heinen. Antike am Rande der Steppe. Der nördliche Schwarzmeerraum als Forschungsaufgabe - Русяєва, А.С. (Археологія, 2007)
Рецензія на книгу: Heinz Heinen. Antike am Rande der Steppe. Der nördliche Schwarzmeerraum als Forschungsaufgabe. Akademie der Wissensc aften und der Literatur. Mainz: Franz Steiner Verlag. — Stuttgart, 2006. — 91 s., Abb. 23. Одним із авторів та ініціаторів проектів із дослідження різнобічної античної тематики Північного Причорномор’я є відомий німецький учений, професор Трірського університету Х. Хайнен. У щойно опублікованій невеликій за обсягом монографії «Античність на краю Степу» він розглянув головні проблеми й завдання досліджень північнопричорноморського простору за античної доби, якими він займається і які потрібно було б вивчати значно ширше у перспективі й наперед визначених напрямах.