Нова доба у вивченні візантійського Херсона (Сорочан С.Б. Византийский Херсон (вторая половина VI — первая половина Х вв.). Очерки истории и культуры - Болгов, М.М. (Археологія, 2007)
Рецензія на книгу: Нова доба у вивченні візантійського Херсона (Сорочан С.Б. Византийский Херсон (вторая половина VI — первая половина Х вв.). Очерки истории и культуры). Харьков: Майдан, 2005. – 1643 с., 470 рис.