Рец.: Томенчук Б.П. Археологія некрополів Галича і Галицької землі. Одержавлення. Християнізація - Возний, І.П. (Археологія, 2007)
Рецензія на книгу: Томенчук Б.П. Археологія некрополів Галича і Галицької землі. Одержавлення. Християнізація. Івано-Франківськ: Гостинець, 2006. — 328 с. Монографія Б.П. Томенчука залишає враження оригінального дослідження. Вона ґрунтується на значному фактичному матеріалі, який дає змогу зробити переконливі висновки з актуальних проблем історії досліджуваного регіону.