До 80-річчя Володимира Даниловича Барана (Археологія, 2007)
Видатному українському вченому — члену кореспонденту НАН України, доктору історичних
наук, професору, двічі лауреату Державної премії України Володимиру Даниловичу Барану
9 серпня 2007 р. виповнилося 80 років.