Рец.: Великое княжество Рязанское: историко-археологические исследования и материалы - Колибенко, О.В. (Археологія, 2007)
Рецензія на книгу: Великое княжество Рязанское: историко-археологические исследования и материалы. / Отв. ред. А.В. Чернецов.
М.: Памятники истор. мысли, 2005. — 589 с., илл.
У рецензованій збірці розглянуто середньовічні
старожитності Рязанської землі, насамперед її
столиці — Старої Рязані, інших міст князівства,
а також середньовічні поселенські структури на
території Рязанщини.