До 60-річчя Віктора Петровича Чабая (Археологія, 2022)
Віктор Петрович Чабай - доктор історичних наук, член-кореспондент НАН України, директор Інституту археології, завідувач відділу археології Криму та Північно-Західного Причорномор’я