Рец.: Я. Гершкович, Д. Гречко. Археологія України за роки незалежності - Сегеда, С.А.; Візер, С.О. (Археологія, 2023)
Рецензія на книгу: Гершкович Я. П., Гречко Д. С. Археологія України за роки незалежності. Київ: Інститут археології НАН України, 2022, 448 с.