До 60-річчя Юрія Миколайовича Малєєва - Отрощенко, В.В. (Археологія, 2001)
Виповнилось 60 років Юрію Миколайовичу Малєєву, кандидату історичних наук, доценту кафедри археології та музеєзнавства Київського національного університету імені Тараса Шевченка — відомому українському вченому, фахівцеві в галузі бронзового та раннього залізного віків. Ю.М. Малєєв — автор понад 150 наукових праць, більшість з яких пов’язані з дослідженням пам’яток передскіфського часу українського лісостепового Подністров’я. Побажаємо Юрію Миколайовичу Малєєву міцного здоров’я та сповнення творчих задумів.