70 років із дня народження Володимира Костянтиновича Кульбаки (1954—2009) (Археологія, 2023)
У березні 2024 року виповнюється 70 років від
дня народження Володимира Костянтиновича
Кульбаки, археолога, краєзнавця, викладача,
дослідника та популяризатора старожитностей
Північного Приазов’я.