Скотарство та полювання в господарстві пізньосабатинівського поселення Дрімайлівка - Секерська, О.П. (Археологія, 2001)
В статті наведено характеристику остеологічних матеріалів з пізньосабатинівського поселення Дрімайлівка, здобутих в 1989—1991 рр. На позднесабатиновском поселении Дремайловка основу животноводства составлял крупный рогатый скот. Возрастной состав стад указывает на хорошую кормовую базу животноводства. Охота была развита слабо. On the settlement Drimaylovka, which is referred to the late period of Sabatinovskaya culture, neat cattle was the base of the cattle breeding. The age composition of the herds witnesses about its good food base. Hunting was weakly developed.