Продовження дискусії щодо «Історії економіки Степової Скіфії VI—III ст. до н. е.» (відповідь на одну з рецензій) - Гаврилюк, Н.А. (Археологія, 2001)
Стаття по суті є простою відповіддю на одну з рецензій на книгу Н.А. Гаврилюк «Історія економіки Степової Скіфії VI—III ст. до н. е.».