25 років плідної співпраці - Толочко, П.П.; Отрощенко, В.В. (Археологія, 2001)
Стаття присвячена 25-річчю створення кафедри археології Воронезького державного університету та співробітництву фахівців України і Росії з широкого спектра спільних наукових інтересів.