Двадцять років роботи спільної Українсько-Німецької археологічної експедиції - Мурзін, В.Ю.; Ролле, Р. (Археологія, 2002)
У публікації розповідається про 20-річну роботу спільної Українсько-Німецької археологічної експедиції та основні результати, здобуті її співробітниками. Зокрема, це розкопки царського скіфського кургану Чортомлик та публікація його матеріалів, а також вивчення величезного Більського городища скіфської доби та курганів у його окрузі.