12 "Розумовські зустрічі" в Чернігові - Козенко, О.; Бойко, В. (Сiверянський літопис, 2023)
У колі друзів, колег із атмосферою взаємоповаги та взаємопідтримки 30 листопада –
1 грудня 2023 р. в Чернігові пройшли ХІІ «Розумовські зустрічі». Цього року присвячувалися вони 1000-літтю Великого Князівства Чернігівського (відзначатиметься в 2024 р.).
Незважаючи на обставини воєнного часу, конференція зібрала національних експертів
у сфері публічного управління, представників органів державної влади та місцевого самоврядування, науковців, представників неурядових організацій з України та Польщі – понад 100 учасників із Польщі (Варшава), Києва, Харкова, Львова, Івано-Франківська, Коломиї, Тернополя, Кропивницького, Вінниці, Херсону, громад Чернігівської області. Переважно – у реальному просторі.