Віктор Степанович Прокопчук – знаний історик, дослідник питань пам’яткоохоронної діяльності та краєзнавчого руху (Сiверянський літопис, 2024)
До 80-річчя від дня народження доктора історичних наук, професора,
Почесного члена Національної спілки краєзнавців України,
Заслуженого працівника народної освіти України В.С. Прокопчука.