Пам’яті Миколи Миколайовича Гриня (1954–2024) (Сiверянський літопис, 2024)
Сумна звістка надійшла із Сан-Франциско
(США). 1 червня, не доживши до 70-річного
ювілею, помер відомий чернігівський журналіст
та краєзнавець-дослідник, активний автор журналів «Сіверянський літопис» і «Літературний
Чернігів» Микола Миколайович Гринь.