Таке потрібне видання - Дмитренко, Л. (Сiверянський літопис, 1996)
М. Ткач, Н. Данилевська. Клечальний міст. К. 1995. —
С. 191.
Українська народознавча наука збагатилася ще одним вкрай потрібним
виданням, яке в повній мірі слугуватиме не лише слухачам
навчальних закладів, а й вченим — дослідникам, фольклористам, етнографам,
учителям, гуртківцям, всім, кому не байдужі етнокультурні
реалії України в минулому і сучасному.