Брати Зосими - Морозов, О.; Костенко, І. (Сiверянський літопис, 1996)
Автори висловлюють щиру подяку доктору історії та богослов’я пану Христосу Ласкаридісу (м. Фессалоніки, Греція) та директору архіву Префектури м. Янніна пані Марті Пападопулос за надані цінні рекомендації.