Забуте ім'я - Уривалкіна, Т. (Сiверянський літопис, 1996)
Забуті імена. Одне з них − учителя малювання Родіона Корнійовича Музиченка-Цибульського. Людини доброї вдачі, вчителя, реставратора, художника, великого трудівника.
У 1994 році виповнилось 160 років з дня народження цієї людини, яка понад 40 років свого життя віддала роботі в Ніжинській гімназії вищих наук князя Безбородька.