Повернення Петра Савицького - Паливода, С. (Сiверянський літопис, 1996)
Видавництво «Сіверянська думка» презентувало читачам унікальну збірку поезій «ДОРОГИ». Належить вона перу Петра Миколайовича Савицького, ім’я якого повертає Україні кандидат філологічних наук, доцент Чернігівського педінституту О. В. Бобир.