Старовинний план Чорнобиля - Мицик, Ю. (Сiверянський літопис, 1997)
Під час тривалих пошуків у польських архівосховищах нам вдалося виявити деякі дуже важливі документи, які стосуються Чорнобиля.
Вони насамперед знаходяться у фонді «Архів Ходкевичів у Млинові» Держархіву Кракова (Польща).