Вогняний стовп (Нарбут В. І.) - Собка, М. (Сiверянський літопис, 1997)
Нарбут Володимир Іванович народився у 1888 році в селі Нарбутівка на Глухівщині. Поет, журналіст, книговидавець. Заарештований 26 жовтня 1937 року, покарання відбував у таборі на Колимі. Точної дати загибелі не встановлено, реабілітований 31 липня 1956 р.