І заперечення мусять бути досить аргументованими! - Терлецький, В. (Сiверянський літопис, 1997)
Такий висновок і заголовок напросився, коли автор цих рядків
перечитав в № 1—2 часопису за 1997 рік рецензію «Слово»-знавця з
м. Новгорода-Сіверського Святослава Воїнова на його статтю «Навколо
рукопису «Слова о полку Ігоревім» («Сіверянський літопис», 1996,
№ 4, с. 59—64).