З історичних схованок - Студьонова, Л. (Сiверянський літопис, 1997)
Неможливо передбачити, скільки таємничих сторінок української
історії раптом відкриються тим, хто цього прагне. Така думка спадає,
коли береш до рук скромно оформлену книгу Володимира Кривошеї
«УКРАЇНСЬКА КОЗАЦЬКА СТАРШИНА І. УРЯДНИКИ ГЕТЬ-
МАНСЬКОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ. РЕЄСТР» (Київ, 1997). Автор цього
видання (кандидат історичних наук, старший науковий співробітник
Інституту національних відносин і політології НАН України) своєю
унікальною працею довів, що визнаних авторитетів можна не лише поважати, а й, спираючись на їхній науковий доробок, йти далі й далі у
своїх розвідках.