Вчений і художник Платон Білецький (До 75-річчя від дня народження) - Кара-Васильєва, Т.; Фоменко, В. (Народна творчість та етнографія, 1997)
Ім'я видатного українського вченого і художника, члена-кореспондента НАН України, професора, доктора мистецтвознавства, лауреата Державної премії України ім. Т.Г. Шевченка П.О. Білецького добре знане в нашій країні та за її межами. Цього року наукова й культурна громадськість відзначатиме сімдесят п'ятий ювілей дослідника. Побажаємо ювілярові з тією ж, що й раніше, енергією і натхненням створювати нові плодотворні праці, здійснювати свої найзаповітніші задуми, а також здоров'я, щастя і добра.