Дослідник скарбів народної архітектури - Катернога, М. (Народна творчість та етнографія, 1997)
Духовною наснагою і творчими силами зустрічає свій день народження 85-річний Георгій Олександрович Лебедєв — ветеран Великої Вітчизняної війни, кандидат мистецтвознавства, автор колективних і власних ґрунтовних праць з історії і практики української архітектури, мистецтва й народної творчості.
Побажаємо йому невичерпної енергії, повноти людського життя та звершень, подальших задумів і починів.