До 165-річчя з дня народження О. Ф. Кістяківського - Морозова, Г. (Сiверянський літопис, 1998)
26 березня виповнилося 165 років з дня народження О. Ф. Кістяківського — видатного вченого-криміналіста, історика права, археографа та громадського діяча другої половини XIX століття.