«Моє друге я» - Линюк, Л. (Сiверянський літопис, 1998)
Серед видатних земляків, якими пишається Чернігівщина, чимало
діячів науки. Багатогранну діяльність і особистість одного з них —
Олександра Федоровича Кістяківського — професора Київського університету,
правника, історика права і громадського діяча розкриває
«Щоденник» вченого в двох томах, виданий «Науковою думкою».