Народна ocвітa в Путивльському повіті в XIX - на початку XX ст. - Харсеєва, Л. (Сiверянський літопис, 1998)
Народну освіту в нашому краї в XIX — на початку XX століть представляли жіноча гімназія, реальне, ремісниче та повітове училища; земські початкові, церковно-парафіяльні школи, школи грамоти і приватні школи.