Послідовність пізнавальних завдань - Каганова, І. (Сiверянський літопис, 1998)
На початку 1998 року до фондів відділу краєзнавчої літератури
ОУНБ ім. Короленка надійшла цікава книга. Це виданий в Ніжині у
1997 році посібник для вчителя «До таїни образу». Автор книги Олександр Вадимович Забарний, кандидат педагогічних наук, начальник
відділу з гуманітарних питань та виховної роботи Ніжинського педінституту ім. М. В. Гоголя, літератор, краєзнавець. Друкується в пресі.
Окремими виданнями виходили збірка його віршів «Пастелі Полісся»
(Прилуки, 1992) та новели «Лелеки не зраджують» (Прилуки, 1995).