Подія значна і важлива - Змак, Р. (Сiверянський літопис, 1998)
Вихід кожного словника вважається подією неординарною, бо саме таке видання прокладає широку борозну на ниві пізнання світу, дає змогу поглибити наші знання, відшукати точне визначення того чи іншого явища, поняття. На щастя, тепер, зовсім недавно, він з’явився. Це — політологічний енциклопедичний словник, створений Національною Академією наук, інститутом держави і права ім. В. М. Корецького, Українською асоціацією політологів. Міністерство освіти України рекомендувало «Словник» як навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів. Ця унікальна праця — солідне фундаментальне видання, метою якого є донесення до читача об’єктивної, науково достовірної інформації у сфері політичного життя, розкриття суті і форм його людського виміру, змісту напрямів розвитку політичних процесів та інститутів.