Нова концертна програма Ніни Матвієнко - Кушнірук, О. (Народна творчість та етнографія, 1998)
З нагоди свого п'ятдесятирічного ювілею шанована земляками співачка, народна артистка України Ніна Матвієнко подарувала киянам і гостям столиці нову сольну програму "Золотий камінь посіємо", унікальне музично-театральне дійство, яке поки що не має аналогів у вітчизняній музичній спадщині. Голос Ніни Матвієнко — неповторна, глибинна суть нації. По його тембру ми прочитуємо характер, долю, історію нашого народу.