Григорій Павлович Галаган (1819-1888 pp.) - Половець, В.; Тимошенко, А. (Сiверянський літопис, 1999)
15 серпня 1999 року виповнюється 180 літ від дня народження визначного
земця, громадського та державного діяча Григорія Павловича Галагана.