Стимулювання інноваційно-інвестиційної активності в реструктуризації економіки України - Полковниченко, A. (Сiверянський літопис, 1999)
Стимулювання інноваційно-інвестиційної активності - нині одна з найслабших ланок реформування економіки. В сучасних умовах інновації служать
головною рушійною силою суспільного виробництва. Науково-технічна та
інвестиційна політика становлять цілісність. Будь-яка довгострокова діяльність
є й інноваційною.