Праця про українського етнографа світової слави - Кирчів, Р. (Народна творчість та етнографія, 1999)
Книжка "Федір Кіндратович Вовк (1847-1918)" видана Українською Вільною Академією наук у Сполучених Штатах Америки до 150-ліття від дня народження вченого під редакцією її президента Марка Антоновича і складається з монографічного дослідження Оксани Франко "Федір Вовк", до якого додана бібліографія праць та спогадів його дітей.
Побажаємо авторові подальших успіхів в опануванні наукової і практичної спадщини Федора Вовка.