Сергій Олександрович Явоненко (Сiверянський літопис, 1999)
На 29-му році трагічно пішов з життя автор журналу “Сіверянський
літопис” доцент кафедри етики, естетики та культурології Чернігівського
державного педагогічного університету імені Т. Г. Шевченка Сергій
Олександрович Явоненко. Не стало серед нас хорошої людини, талановитого
педагога, перспективного вченого.