Генеалогічні та історичні нотатки бунчукового товариша І. І. Забіли - Ситий, І. (Сiверянський літопис, 1999)
Автор нотаток
Іван Іванович Забіла - типовий представник освіченої української шляхти:
отримав найкращу на той час вищу освіту у Києво-Могилянській академії,
був знатним військовим товаришем, хорунжим генеральним артилерії,
бунчуковим товаришем, володарем кількох сіл, мав тісні родинні зв’язки з
відомими українськими можновладцями, цікавився політикою, історією,
генеалогією (поряд з Я. Марковичем його можна назвати першим з
українських дослідників генеалогії).