Без озирання на догми - Супронюк, О. (Сiверянський літопис, 1999)
На придеснянській книжковій полиці - поповнення. Нещодавно
побачила світ праця колишнього директора Остерського краєзнавчого
музею Олександра Бузуна “Історія Остерщини”, котра вийшла окремою
книгою. Це насичена розповідь про невеликий південно-західний регіон
Сіверської землі, котрий відіграв важливу роль в історії як нашого краю,
так і української держави.