Із зали засідань Президії НАН України (17 травня 2023 р.) (Вісник НАН України, 2023)
На засіданні Президії НАН України 17 травня 2023 р. року розглядалися такі питання: національна культурно-
мистецька спадщина:
проблеми збереження та
академічної наукової презентації
(доповідач — академік НАН
України Г.А. Скрипник); розвиток інноваційних
технологій отримання
композиційних вуглець-
вуглецевих матеріалів та
виробів: стан та перспективи
(доповідач — кандидат
технічних наук І.В. Гурін); про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними
грамотами НАН України
і Центрального комітету
профспілки працівників НАН
України (доповідач — академік
НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.