Академія фінансового управління: етапи розвитку та завдання сьогодення (до 30-річчя створення установи) - Єфименко, Т.І. (Вісник НАН України, 2023)
Статтю присвячено деяким підсумкам 30-літньої діяльності Державної
навчально-наукової установи «Академія фінансового управління», яка результатами своїх наукових досліджень та їх впровадженням у суспільну
практику постійно підтверджує лідерські позиції в удосконаленні системи
управління державними фінансами України. The article focuses on the outcomes of the 30-year activity of the SESE «Academy of Financial Management», which
continues to sustain its leading position in improving the Ukrainian public finance management system by implementing
its research results into social practices.