80-річчя члена-кореспондента НАН України А. М. Погорілого (Вісник НАН України, 2023)
9 липня виповнюється 80 років відомому вченому в галузі фізики магнітних явищ і радіоспектроскопії тонких плівок, заслуженому діячеві науки і техніки України, лауреату Державної премії
УРСР і Державної премії України в галузі науки і техніки, премій НАН України ім. І. Пулюя та ім. С.Я. Брауде, члену-кореспонденту НАН України Анатолію Миколайовичу Погорілому.