Із зали засідань Президії НАН України (31 травня 2023 р.) (Вісник НАН України, 2023)
На засіданні Президії НАН України 31 травня 2023 р. року розглядалися такі питання: цифрова автентифікація:
досягнення та перспективи
(доповідач — член-кореспондент
НАН України А.В. Анісімов); спектроскопічні маркери
біологічних молекул та їх
застосування в біотехнологіях
та медицині: стан і перспективи
(доповідач — доктор фізико-математичних наук
Г.І. Довбешко); про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними
грамотами НАН України
і Центрального комітету
профспілки працівників НАН
України (доповідач — академік
НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.