70-річчя академіка НАН України Ю. М. Височанського (Вісник НАН України, 2023)
2 серпня 2023 р. виповнюється 70 років відомому українському
вченому в галузі фізики напівпровідників, сегнетоелектриків,
структурних фазових переходів, нелінійно-оптичних халькогенідних матеріалів, директору НДІ фізики і хімії твердого тіла
та завідувачу кафедри фізики напівпровідників Ужгородського національного університету доктору фізико-математичних
наук, професору, академіку НАН України Юліану Мироновичу Височанському.